Ik ben geboren en getogen in Peizegem. Ik ben er opgegroeid met 2 broers (waar ik mijn mannetje bij moest staan). Onze jeugd bestond uit ravotten in de tuin, met buren, vrienden en vriendinnen vrij kunnen spelen. Spelen in het groen lijkt allemaal zo ver weg! Toch hoop ik dat later mijn kinderen ook in een groene omgeving kunnen buitenspelen, bij buren kunnen gaan spelen, zonder schrik van het drukke en steeds aangroeiende verkeer.

Niet alleen in een landelijke omgeving ben ik opgegroeid, maar ook in een muzikaal nest. Mijn familie is al jaar en dag actief binnen Music Time Peizegem. Ook ik kon niet achterblijven en ben sinds 1 jaar bestuurslid van MTP. Muziek is mijn ‘lang leven’ zoals ze zeggen. Een Merchtem waar plaats is voor cultuur vind ik dan ook heel belangrijk. Het zorgt voor verbondenheid en samenkomst.

Waarom ik deel wil uitmaken van Pro Merchtem? Heel duidelijk voor mij! Ik wil gaan voor een groene/landelijke gemeente waar mensen, jong en oud, samen vooruit kunnen. Dit heb ik gevonden bij Pro Merchtem!

Meer info:

Job Bediende
PRO functie Gemeenteraadslid