Mijn naam is Els Seghers, gelukkig getrouwd met Marc Vanderstraeten en superfiere mama van twee vrolijke pubers. Ik ben afgestudeerd met een bachelor bank-en financiewezen en ben ook werkzaam in deze sector. Ik woon in Peisegem, maar ben opgegroeid in de Puursstraat. Velen onder jullie zullen mij beter kennen als de dochter van Jeanneken De Vis en Marcel Seghers.

Een gemeente is een plaats waar je onbezorgd kan doorlopen. Een veilige thuishaven waar het leuk vertoeven is. Dit is nu in ijl tempo aan het verloren gaan. 's Morgens met je fiets naar het station fietsen vanuit Peisegem is geen sinecure. Het is al een wonder dat je niet omver gereden wordt en 's avonds is het te hopen dat je fiets er nog staat... Ook voor de schoolgaande jeugd is fietsen gevaarlijk. Met de auto naar Merchtem rijden is niet veel beter. Merchtem zit potvast.

Veel mensen uiten hun ongenoegen over het feit dat veel gemeentes hun landelijke karakter aan het verliezen zijn. Veel verkeer, weinig parking, veel appartementsblokken, geen goed fietsnetwerk, ... Maar door dit enkel te zeggen, verandert er niets. Daarom wil ik ook mijn schouders zetten onder PRO. Het is tijd voor een andere aanpak.

Meer info:

Job Bank-en financiewezen
PRO functie Gemeenteraadslid