Ik ben een geboren en getogen Merchtemnaar. Gelukkig getrouwd met Lisette Willocx en fiere vader van Jan. In Merchtem ben ik actief als bestuurslid bij KWB en de heemkring. Sport en bewegen staat bij mij hoog in het vaandel. Atletiek, volleybal en nu door omstandigheden handbiken en tafeltennis.

Niet alleen is het verkeer enorm toegenomen in Merchtem de laatste jaren, tevens is het met de fiets ferm opletten geblazen op onze fietspaden (als er al eentje ligt). Ook merk ik, vooral op woensdag, dat de inwoners van de WZC Martinas en Ter Stelten de wekelijkse markt bezoeken. Merchtem is daar nog lang niet klaar voor: hoge trottoirs , losliggende tegels op de fietspaden, geen aangepaste oversteekplaatsen… Ook veel horecazaken en winkels zijn te Merchtem onmogelijk te bereiken met rolwagen en kinderbuggy’s.

De vooruitgang kan men niet tegenhouden maar laten wij de groene long die Merchtem ooit was niet dichtknijpen. Kortom, iedereen ( jong en oud, valide en minder valide personen...) verdient de nodige aandacht van de lokale beleidsmakers. Iedereen verdient een plaats in Merchtem.

Meer info:

Job
PRO functie Gemeenteraadslid